Zakład Badawczy Przemysłu Pierkarskiego Sp. z o.o.

Wybierz język:

Młynek WŻ-2 A A A

Filmy

   

Młynek
 służy do rozdrabniania ziarna zbóż w celu uzyskania mlewa odpowiadającego wymaganiom norm na oznaczenie m.in. glutenu, liczby opadania. Przygotowuje ziarno również do badania stopnia adhezji ciasta.

Zalety
  • nie nagrzewa próbki
  • łatwe i skuteczne czyszczenie komory roboczej
  • nie wymaga stosowania sit
  • spełnia wymagania norm: ISo-3093, PN-A-74073, PN-77/A-74041

Parametry techniczne
  • wymiary - 480 x 190 x 360 mm
  • zasilanie - 230 AC
  • moc napędu - 380 W
  • obroty młynka - 2810 obr./min
  • wydajność - 100 g/min. przy min. szczelinie
  • dopuszczalna max próbka - 100 g
  • masa młynka - 18 kg 

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

X