Zakład Badawczy Przemysłu Pierkarskiego Sp. z o.o.

Wybierz język:

Laboratorium analiz mąki A A A

                                          

Wykonujemy oznaczenia

  • reologiczne wg PN-ISO-5530
  • białka wg PN-75/A-04018
  • bieli mąki wg PN-A-74029
  • ilości glutenu wg PN-A-74043
  • rozpływalności glutenu wg PN-A-74043
  • liczby opadania wg PN-ISO-3093
  • wilgotności mąki wg PN-ISO-712
  • właściwości fermentacyjnych drożdży piekarskich wg PN-A-79005
  • właściwości fermentacyjnych mąki wg PN-A-79005
  • zawartości popiołu wg PN-ISO-2171

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

X